Welkom

Welkom op mijn website, ik breng graag mijn enthousiasme over gezond en lekker eten aan jou over. Ik help jou ontdekken welke voeding niet alleen goed is voor de mens maar ook rekening houdt met het welzijn van de dieren en het milieu.

Wil jij leren over jouw eigen voedingspatroon, over suikers, koolhydraatarm, glutenvrij of vaker vegetarisch? Maak een afspraak voor een consult, volg een workshop of ga gelijk aan de slag met een van de recepten. Onze locatie in Terheijden is een prachtige plek voor jullie teamdag, bekijk alle mogelijkhedenVergaderen en teamdag. Daarnaast inspireer ik graag in een lezing of interactieve les. Neem gerust contact op voor vragen of een voorstel op maat.

Leren is ontdekken, beleven, proeven en doen.

Samen met Edwin Vonk, transformatiecoach/therapeut en trainer (www.edwinvonk.com), en Marcel Eigner, docent en HR consultant (www.ownhr.nl) bieden we vanuit onze eigen trainingslocatie in Terheijden een totaalaanpak voor vitaliteit, levenskracht en persoonlijke groei voor particulieren en bedrijven (www.me-coaching.com).