Teamdagen

TeamdagEN

Vitaliteit van medewerkers is het speerpunt in deze tijden. Willen jullie werken aan jullie team ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit? Stel je eigen Teamdag samen!

In 2021 hebben wij ons pand geheel gerenoveerd. Het bestaat uit een sfeervolle ruime woonkeuken en een trainingsruimte. Er is een patio tuin met picknicktafels en bovendien loop je zo de natuur in voor een heerlijke wandeling.

Er is aanbod op alle gebieden van vitaliteit, zowel de persoonlijke ontwikkeling als voeding. Je kunt ook meerdere workshops uitkiezen en op die manier een bijzonder programma samenstellen. Uiteraard denken we ook mee voor een programma op maat. Juist dat is onze kracht, goed luisteren naar jullie vraag en daar een passend aanbod op maken. Wil je een training volgen en de rest van de dag gebruik maken van de locatie en vergaderen, is dat uiteraard mogelijk.

De locatie is geschikt voor ongeveer 12 personen. De ruimtes zijn niet aan elkaar te koppelen tot 1 grote ruimte in verband met de tussenliggende hal. De lunch en versnaperingen tijdens de dag zijn gemaakt van zoveel mogelijk biologische producten uit de streek. Heeft jouw team interesse in vitaliteit en duurzaamheid dan is onze locatie een gezellige en huiselijke plek om een inspirerende dag te ervaren.

Aanvullend op een training kunnen we individuele coaching aanbieden.

Download hier een document met de keuze aan standaard workshops of neem contact op voor meer informatie of boeking.

Reactie van deelnemers:

Bedankt, Toplocatie, topontvangst en toplunch!

Vandaag een vruchtbare werksessie gehad, bedankt voor het lekkere eten en de locatie

Jammer dat het maar een middag was 😉

Perfect verzorgde workshop!