Teamdagen

TeamdagEN

Vitaliteit van medewerkers is het speerpunt in deze tijden. Willen jullie werken aan jullie team ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit? Stel je eigen Teamdag samen!

In 2021 hebben wij ons pand geheel gerenoveerd. Het bestaat uit een sfeervolle ruime woonkeuken met 3 ronde tafels (40 m2), een trainingsruimte met 3 grote tafels (60m2). Er is een patio tuin met 2 picknicktafels en bovendien loop je zo de natuur in voor een heerlijke wandeling.

Je kunt één of beide ruimtes boeken voor een halve of hele dag om te vergaderen in combinatie met een workshop. Zo maak je ook van jullie vergadering een Teamdag. Er is aanbod op alle gebieden van vitaliteit, zowel de persoonlijke ontwikkeling als voeding. Je kunt ook meerdere workshops uitkiezen en op die manier een bijzonder programma samenstellen. Uiteraard denken we ook mee voor een programma op maat. Juist dat is onze kracht, goed luisteren naar jullie vraag en daar een passend aanbod op doen.

 

De locatie is geschikt voor maximaal 12 personen. De ruimtes zijn niet aan elkaar te koppelen tot 1 grote ruimte in verband met de tussenliggende hal. De lunch en versnaperingen in de arrangementen zijn gemaakt van biologische producten uit de streek. Heeft jouw team interesse in vitaliteit en duurzaamheid dan is onze locatie een gezellige en huiselijke plek om een inspirerende dag te ervaren.

Lees hier meer over het concept en de tarieven of neem contact op voor meer informatie of boeking.

Reactie van deelnemers:

Bedankt, Toplocatie, topontvangst en toplunch!

Vandaag een vruchtbare werksessie gehad, bedankt voor het lekkere eten en de locatie

Jammer dat het maar een middag was 😉

Perfect verzorgde workshop!