Een gezonde relatie met eten

WAT ALS JE ALLES ZOU MOGEN ETEN EN WEER PLEZIER AAN ETEN BELEEFT EN WEER KUNT GENIETEN?

Nee zeggen is lastig Herkenbaar toch? De struggles met eten. Gedachten als “nu heeft het toch geen zin meer. Doe nog maar een toetje (taartje/wijntje/bitterbal/bakje chips etc)”. “Maandag begin ik weer met gezond”. 

Afvallen? Ik word alleen maar zwaarder Zoveel hypes, geen koolhydraten, intermittent fasting, eiwitshakes, alle dieten geprobeerd; maar werken doen ze niet. “Als ik nu maar minder eet, val ik vanzelf af’‘. Is dat nu gezond?’ 

Heel eerlijk …… eten geeft me troost Als ik in de spiegel kijk, voel ik me doodongelukkig’. Als ik me rot of gestresst voel, maakt het mij allemaal niet meer uit. Het perfecte plaatje op social media is onbereikbaar. Door inzicht te krijgen in je eetgedrag, kom je in evenwicht.

Gezond en lekker gaan prima samen Hoogste tijd om je relatie met eten aan te pakken. Weer ontspannen aan tafel. De weegschaal de deur uit. Weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Ga voor een duurzaam resultaat.

Dagworkshop
Proeven, ontdekken en beleven. We doen oefeningen om meer inzicht te krijgen en je krijgt recepten en informatie mee naar huis om te oefenen. Investering: € 95,00 Inclusief lunch, koffie/thee en hapjes.

Tijd: 10:00 – 16:30 uur
Locatie: Bredaseweg 41 4844 CK Terheijden
Schrijf je meteen in! Bij voldoende aanmeldingen prikken we een datum, stuur een mail met je interesse.

Cursus
In een cursus van 6 dagdelen ga jij verandering brengen in jouw eigen relatie met eten. Je leert over gezonde voeding die wel vol te houden is. Aan diëten doen we niet. We hebben wel veel aandacht voor je eigen mindset. Samen met psychologe Lida van der Aa en natuurvoedingsadviseur Elly Punselie ga je in een groep van maximaal 12 personen aan de slag. Voor mannen en vrouwen die een gezonde relatie met eten willen aan gaan. 

Start cursus bij voldoende belangstelling:
Geef je interesse door!
Investering in jouw gezondheid € 295,00
Locatie: Bredaseweg 41, 4844 CK TERHEIJDEN

Klik hier om de flyer (van 2022) in te kijken: Flyer Een gezonde relatie met eten

Vraag nu informatie, stuur een mail of bel.