Teamdagen, workshops en cursussen

Vitaliteit

Een vitaal mens is in balans met de uitdagingen die er op alle leefgebieden liggen. Het is zoeken naar evenwicht. De ene periode is er meer tijd, energie en aandacht op het ene vlak en de andere periode meer op het andere. Is er continue druk op één leefgebied, dan is er disbalans en merk je dat je minder energiek bent. Een burnout ligt op de loer. Wat is er nodig om dit te keren? Jezelf leren kennen! Wat zijn jouw waarden, waar kom je vandaan, kortom wie ben jij?

Naturelly biedt coaching, therapie, workshops, cursussen en teamdagen om jezelf te leren kennen om in balans te komen. Balans met jezelf, je omgeving en de natuur. Gezonde voeding is één van de pijlers van vitaliteit. Mijn passie is de natuurvoeding, om er over te vertellen en te koken. In de programma’s die wij bieden, krijgt voeding altijd een rol. Een gezonde, vitale lunch tijdens een teamdag of vergadering of een inhoudelijke workshop om jou te inspireren.

Teamdag:

Lees hier meer over de mogelijkheden van teamdagen, vergaderen of workshops op maat voor het bedrijfsleven. Met elkaar werken aan vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en teamspirit door Teamontwikkeling, Regie op eigen Leven en Coaching. 

 

Cursussen:

Cursus Duurzame Voeding en Gezonde Leefstijl start in oktober 2023

Workshops:

Eenvoudig duurzamer koken

Vaker Vegetarisch

Ontbijt toppers

Koolhydraten, Suikers & Granen

Glutenvrij ontdekking & uitdaging