Cursus Duurzame Voeding en Gezonde Leefstijl

Gratis e-book met 10 tips, download je via DEZE LINK!
VERGETEN GROENTE WEER NIEUW LEVEN IN BLAZEN? KLIK HIER VOOR HET RECEPT EN GEEF JE BELANGSTELLING OP VOOR ONDERSTAANDE CURSUS DIE START BIJ VOLDOENDE AANMELDINGEN .
6 daagse CURSUS DUURZAME VOEDING EN LEEFSTIJL
Wat leer je?

Je leert alles over voeding die goed is voor mens, dier en milieu. Duurzaamheid staat voorop, niet alleen voor de natuur maar ook voor jou. Je leert  (duurzame) ingrediënten van een gezonde maaltijd en levensstijl kennen. Vaker vegetarisch eten en leren om bewustere keuzes te maken bij het boodschappen doen, hoort daarbij. Je leert een gezond eetpatroon samenstellen met eiwitten, koolhydraten en vetten. En natuurlijk leer je over suikers en jouw relatie met voeding. Daarnaast besteden we veel aandacht aan een gezonde leefstijl. Naast voeding is ook mentaal/emotionele gezondheid, zingeving/werkgeluk en beweging/rust heel belangrijk. Door bewustwording leer je hoe je veranderingen duurzaam kunt volhouden.

Je gaat tijdens de cursus aan de slag om specifieke theorie en kennis in je eigen keuken toe te passen. Je leert te kijken naar de relatie tussen eten, vitaliteit en een gezonde leefstijl.

Investering € 649,00 inclusief een heerlijke 3 gangen lunch op de eerste lesdag. Met de code VITALITEIT, betaal je € 595,00. Je verdient de cursus terug in extra gezonde levensjaren!

Locatie: Bredaseweg 41, Terheijden

Start in het najaar van 2024 bij voldoende belangstelling, geef jezelf of jouw groep zo snel mogelijk op!

Wat anderen zeggen:

Een boeiende, gevarieerde opleiding waarbij je leert, ziet en proeft wat natuurvoeding is. Daarnaast is er veel aandacht voor de verschillende manieren van coachen en begeleiden. Praktijkgericht en toepasbaar. Birgit Kooijmans (2022/2023)

 

De opleiding is een goede theoretische aanvulling op de kookworkshops die ik wil gaan geven. Daarnaast vind ik het fijn dat een gezonde leefstijl als een totaalplaatje wordt gezien. Niet alleen gezond eten is belangrijk maar bijvoorbeeld ook je mentale en fysieke gezondheid. Elly laat deze onderdelen ook terugkomen in de lesdagen, wat erg prettig is. Maar ook het inspireren van elkaar, deelnemers onderling, is een mooie bijkomstigheid. Carla van der Velden (2022/2023)

De docent geeft op een hele fijne manier les. Inspirerend, rustig en praktijkgericht. Ik ervaar dat als heel prettig. Leer ongelofelijk veel in deze opleiding. Veel nieuwe informatie over voeding waarmee ik zeker wat kan als coach in mijn beroepspraktijk. Anja van den Diepstraten (2022/2023)

 

Het is een interessante, mooie en praktijkgericht opleiding. Een bewustwordingsproces over de werking van voeding. De lessen worden gegeven op een hele leuke afwisselende manier. De docent verstaat haar vak super goed en doet het met hart en ziel. Aanrader! Ilona den Ridder (2022/2023)

 

Ik zit sinds oktober bij de opleiding voedingsdeskundige van naturelly. Het bevalt me zeer goed en ik heb best veel geleerd in korte tijd. Bijvoorbeeld waar producten vandaan komen en of ze lokaal of duurzaam zijn. Ik kijk er erg naar uit om deze opleiding af te ronden komende maanden bij naturelly en ik raad het aan iedereen aan! Elly is een lieve docent en legt alles goed en duidelijk uit. Quina Carlos (2022/2023)