Teamontwikkeling en coaching

WILLEN JULLIE VERDIEPING OF VERBETERING VAN DE TEAMDYNAMIEK?

Jullie team werkt al enige tijd samen maar de samenwerking kan absoluut beter. Wij bieden teamontwikkeling en coaching in één of meerdaagse trainingen. Om te beginnen brengen we in kaart in welke fase van ontwikkeling jullie team zich bevindt door middel van een digitaal onderzoek. Klik hier voor meer informatie. Bij sommige organisaties spreken we zelfs alle teamleden individueel. Vervolgens werken we met elkaar tijdens een training aan onder andere de onderlinge communicatie, de individuele en of teamgrenzen. Tijdens een training bij ons krijg je inzichten en leer de vaardigheden die je bij blijven en die je niet alleen op het werk maar ook privé kunt inzetten. 

Een voorbeeld van een hele dag teamontwikkeling:

Ontvangst met koffie/thee en lekkers
Een oefening ter opwarming
Bespreken van de resultaten van jullie teamonderzoek, in welke fase bevinden jullie je?
Oefening om persoonlijk en teamgrenzen zichtbaar te maken
Wandeling in de natuur rondom Terheijden
Gezonde lunch met streekproducten
Een oefening de waarden van het team te ontdekken
Een oefening om inzicht in jouw luistergedrag te krijgen
Oefening in verbindend feedback geven

Afsluiting

Na de evaluatie stemmen we af wat de volgende stap is en stellen we waar nodig een programma van de volgende dag op. Soms hebben teamleden tussendoor behoefte aan één op één coaching, dit kan steunend zijn in zowel het persoonlijk- als het groepsproces en bieden we daarom graag aan. 

Wil je overleggen met ons over jullie team? Neem contact op voor een afspraak.

Nog een stap verder is persoonlijke ontwikkeling en groei van ieder individu. Dit traject heet bij ons ‘Regie op Eigen Leven’. Hierbij ga je jezelf beter leren kennen en gaat hierover in contact met de ander. Wat kom je dan allemaal tegen? Dat is verbinden, eerst met jezelf en dan met de ander. Een training die van grote positieve invloed is op jullie samenwerking.

Maar ook:
Wil je leren sneller beslissen met elkaar? Wij leren jullie een methodiek waar je tijd mee wint.
Hoe geef je nu echt eerlijk feedback vanuit jezelf? Verbindende communicatie is hierop het antwoord.
We bieden tal van losse workshops in combinatie met een heerlijke gezonde en duurzame lunch en eventueel jullie eigen vergadering of sessie. Klik hier voor de mogelijkheden.