Inspiratie

Met veel plezier deel ik met jou tips voor duurzamer en vitaler leven en werken. Van een goede opleiding tot samenwerkingspartners. En andersom, ken je een leuk initiatief of organisatie, deel een tip met mij, zo groeien we allemaal. 

Voor organisaties

Samen met Edwin Vonk van Edwin Vonk Coaching organiseer ik Teambuilding- en teamontwikkeling en een traject voor persoonlijke ontwikkeling en groei ‘Regie op eigen leven’. Naast trainer/therapeut is hij ook op financieel en hypotheekadviseur. Financiële coaching is heel belangrijk omdat bestaanszekerheid enorm van invloed is op de andere levensgebieden zoals werkgeluk, (geestelijke)gezondheid, relaties en zingeving.

Opleiding voor coaches en therapeuten

Sinds 2023 geef ik les aan de NEM Academy in Breda waar ik zelf 15 jaar geleden mijn opleiding tot coach/therapeut volgde. NEM staat voor New Energy Movers en ondersteunt jou als (aankomend) coach, therapeut of begeleider van diepgaande menselijke veranderingsprocessen bij je vakbekwaamheid en persoonlijke groei. Je wilt leven en werken vanuit je hart, zoekt diepgang en houdt van ‘no-nonsense’ spiritualiteit. Er zijn 8 modules te volgen en vele bijscholingen. Kijk maar eens rond op de website voor een gratis kennismakingsles of open dag.

DUURZAME VOEDING

Zoals je overal tussendoor ziet, hou ik enorm van lekker en gezond koken. Ik verzorg met liefde een heerlijke lunch op jullie trainingsdag of ga samen met jullie aan de slag om een Healthy High Tea te maken. Alle producten waar ik mee werk zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal gekocht. Hieronder vind je wat van mijn favoriete adressen. Een paar keer per jaar ga ik mee op retraite om voor groepen te koken, dat is enorm genieten. 

Catering

Op onze locatie verzorg ik lunch, lekker en hapjes voor groepen die bij ons trainen. Voor catering kun je terecht bij Marion Pluimes, van The Loffly Chef,  Dirkje Bezemer van Dirkje Kookt of Ruud van Tienen.

Vrijwilligerswerk

Sinds 2021 ben ik lid van het bestuur van Goeie Kost! Naast dat je hier heerlijke biologische producten uit de streek kunt bestellen, is het ook een organisatie waar ruim 50 vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten. Wil je meer informatie over Goeie Kost! of het vrijwilligerswerk, neem gerust contact op.

Recepten

Ik plaats regelmatig recepten op basis van natuurvoeding op de website van Goeie Kost!

Boodschappen

Biologische producten die uit de regio komen kun je bestellen via www.goeiekost.nl of voor streekproducten
www.boerschappen.nl

Winkels in de regio Breda/Oosterhout:

Elemental eco shop, de verpakkingsvrije winkel Boschstraat 66 in Breda open van dinsdag t/m zaterdag.
Odin, Ginnekenweg 65 Breda
De Gastronoom, Wilhelminastraat 39a Breda
Ekoplaza, nieuwe Haagdijk 7 Breda
Boerenmarkt op dinsdagmorgen, pleintje Veemarktstraat 9:00 – 13:00 uur
Broeders, Keiweg 7 Oosterhout

Volg mij op Facebook, Instagram en Tiktok