Consult

Voor zakelijke coaching, projecten, consultancy, coaching of docentschap, neem contact op voor een passende offerte. Tijdens een teamontwikkelingstraject kan coaching in een individueel gesprek van grote waarde zijn. Voor jouw persoonlijk maar ook ter verbetering van de samenwerking met collega’s.

Particulieren begeleid ik met therapie in persoonlijke ontwikkeling. Welke vragen en uitdagingen heb je in je leven, in relaties, met je werk? En wat is voor jou zingeving? Vanuit het ME Model kijken we waarer voor jou aandacht nodig is. Welke patronen herken je in jouw leven en waar wil je groeien? We gaan meteen al in de eerste sessie aan de slag met wat er nu speelt. 

Wil je weten hoe je gezonder kunt eten? Vaker vegetarisch, suikervrij, glutenvrij of koolhydraat-arm en wil je je fitter, energieker en vitaler voelen? En vooral beter in je vel! Boek dan een consult natuurvoedings en leefstijl advies.

Wil je samen met je partner relatie therapie, werken aan jullie onderlinge communicatie en patronen dan kan ik jullie samen met mijn man Edwin Vonk begeleiden.

Coaching/Therapie Persoonlijke ontwikkeling € 85,00 per uur.
Consult Natuurvoeding voor particulieren: € 30,00 per half uur.
Relatietherapie
 samen met Edwin, mijn echtgenoot en tevens coach/therapeut voor € 110,00 per uur.

Neem hier contact op voor een afspraak.