Vegan Aardbeien Taartjes

Gratis e-book met ontbijtrecepten, vraag aan via DEZE LINK! En ontvang ook af en toe een nieuwsbrief.

Vegan Aardbeien Taartjes

Ingrediƫnten voor 15 kleine of 9 grote
Voor de bodem:
200 gram van je favoriete muesli (Eat Natural Boekweit is glutenvrij)
120 gram dadels in kleine stukjes gesneden en eventueel een paar eetlepels water

Voor de room:
100 gram ongezouten en ongebrande cashewnoten 4 uur weken in water
1,5 el ahornsiroop of honing (van de imker)
1 el gesmolten kokosolie
125 gram aardbeien plus nog wat extra voor decoratie

Bereiden

Voor de bodem meng de muesli met de dadels en afhankelijk van de soort dadels voeg je een paar eetlepels water toe zodat je een stevig mengsel krijgt dat aan elkaar plakt. Gebruik eventueel je keukenmachine nog als je het mengsel fijner wilt. Maak er platte schijfjes van. En leg in een schaaltje of op een schotel.
Zet weg in de koelkast. Mix met een staafmixer de geweekte cashewnoten zonder het water met de overige ingrediƫnten tot het een romige massa is. Verdeel over de bodems en decoreer met stukjes aardbei. Zet weg in de koelkast tot gebruik. De room blijft enigszins zacht.

Heb je vragen, neem gerust contact met mij op! Veel plezier en geniet ervan!