Vergaderen en teamdag

Vergaderen, LUNCHEN en TeamdagEN

Vergaderen en aandacht voor vitaliteit van medewerkers is de match in deze tijden. Maak met een leuke of interessante workshop van jouw vergadering een teamdag.

In 2021 hebben wij ons pand geheel gerenoveerd. Het bestaat uit een sfeervolle ruime woonkeuken met 3 ronde tafels (40 m2), een trainingsruimte met 3 grote tafels (60m2). Er is een patio tuin met 2 picknicktafels en bovendien loop je zo de natuur in voor een heerlijke wandeling.

Je kunt één of beide ruimtes boeken voor een halve of hele dag om te vergaderen. Of boek er een workshop bij en maak er een Teamdag van. Er is aanbod op alle gebieden van vitaliteit, zowel de persoonlijke ontwikkeling als voeding. Je kunt ook meerdere workshops uitkiezen en op die manier een bijzonder programma samenstellen. Uiteraard denken we ook mee voor een programma op maat.

 

De locatie is geschikt voor maximaal 12 personen. De ruimtes zijn niet aan elkaar te koppelen tot 1 grote ruimte in verband met de tussenliggende hal. De lunch en versnaperingen in de vergaderarrangementen zijn gemaakt van biologische producten uit de streek. Heeft jouw team interesse in vitaliteit en duurzaamheid dan is onze locatie een gezellige en huiselijke plek om een inspirerende dag te ervaren.

Lees hier meer over het concept en de tarieven of neem contact op voor meer informatie of boeking.

Reactie van deelnemers:

Bedankt, Toplocatie, topontvangst en toplunch!

Vandaag een vruchtbare werksessie gehad, bedankt voor het lekkere eten en de locatie

Jammer dat het maar een middag was 😉

Perfect verzorgde workshop!