Particulieren

Coaching/therapie

In individuele afspraken gaan we samen op zoek naar wie jij werkelijk bent. Eerst wil ik van je weten waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt, wat je bezig houdt en wat dat met je doet. Wat kost energie en wat geeft je energie? Vervolgens gaan we samen ontdekken waar de oorsprong ligt en wat de kern is van je huidige vraagstelling. Door middel van gesprekken, oefeningen, meditatie en visualisatie oefeningen ervaar en voel je wie jij werkelijk bent en wat jij eigenlijk wilt.

Mijn manier van werken gaat verder dan alleen het aanpassen van gedrag. De intense belevenis laat je namelijk voelen hoe het zit. Als je dat eenmaal echt gevoeld hebt, dan zul je merken dat er echt een diepgaande verandering in gang gezet wordt. Je komt in beweging. Van daaruit gaan we samen verder het proces in om daadwerkelijk helemaal jezelf terug te vinden; de persoon die jij werkelijk bent. Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Teotihuacan

Ontspanning en kennismaking met coaching

Voor als je bovenstaande iets te ver vindt gaan of nog te spannend vindt heb ik een speciaal programma ontwikkeld, meer gericht op ontspanning. Tegelijkertijd is het een voorzichtige kennismaking met coaching en iets over jezelf te weten komen. Dit programma kun je individueel of in groepsverband volgen. Klik hier voor meer informatie over “een uurtje voor jezelf”.

Logo ElSaari kleurklein zonder achtergrond
BuiltWithNOF
[Elsaari] [Wie ben ik] [Particulieren] [Bedrijven] [Reizen inspireert] [Tarieven] [Contact]